duminică, 28 februarie 2010

Dacia DusterIn sfarsit mult asteptatul si mult laudatul SUV romanesc Duster. Pana acum doar pilotul de formula 1 Alain Prost a avut onoarea de a pilota bijuteria franco-romaneasca.El a concurat alaturi de Duster la campionatul "Trophee Andros".Modelul Dacia Duster „de stradă“ va fi disponibil în versiunile de tracţiune 4x4 şi 4x2, cu motorizări atât pe benzină, 1.6 16v, 110 CP, cât şi diesel: 1.5dCi de 85CP şi 1.5dCi de 105CP, binecunoscutele propulsoare de pe alte automobile Renault.
Dacia Duster vine cu 4 variante de dotari: DUSTER, AMBIANCE, LAUREATE, PRESTIGE.
Dacia Duster are o lungime de 4,31 metri, o latime de 1,82 metri si o garda la sol de peste 20 cm. Masina va avea cinci locuri. Dacia Duster va cantari 1.180 kg in versiune 4X2 și 1.280 kg în versiune 4X4.
Daca cineva spera ca noua Dacia Duster sa aduca un nou interior pentru modelele Dacia, diferit fata de cel care a debutat in 2004 pe Logan, sperantele ii vor fi in totalitate spulberate cu un nou set de poze asigurat de furnizorul DaciaClub.ro. Se pare ca vom vedea ceva cu adevarat nou abia la viitoarea generatie Logan, programata pentru 2011.
Pana atunci, putem vedea poze cu interiorul noii Dacia Duster, din care putem observa o serie de modificari: in primul rand vorbim de un selector pentru modul de transmisie 4x4, situat la baza consolei centrale si insotit de butoane pentru ESP si ceea ce pare a fi un Hill Descent Control.Ornamentele de un crom satinat au fost acum inlocuite de unele lucioase, in timp ce scaunele din "piele" si cutia de viteze cu sase trepte sunt elemente de noutate.


Pana vom pune si noi mana pe un Duster si "ne vom da" putin cu el sa vedem ce poate el cu adevarat mai trebuie sa asteptam.Inca cei de la Dacia nu au dat o data de lansare oficiala se preconizeaza prin primavara acestui an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu